Sivusto käyttää evästeitä.
Valikko

Tietoa


Teippaukset, kirjonnat, seulat

Mitä Susitaika tekee? Mittatilaustöitä, esimerkiksi huppareita omalla logolla. Myös pienet teippaustyöt autoon ja sisätiloihin onnistuvat. Teippikoneen avulla saa myös kauniita logoja paitaan halvemmalla kuin seulatekniikkaa käyttäen (jos kyse on yksittäiskappaleista). Susitaikalta voi myös tilata seuloja. Näiden lisäksi Susitaika myy valmiita tuotteita, joita voit ostaa joko verkkokaupasta tai kaupasta (Insuliitintie 2, 48720 KOTKA). 

 

 

Sijainti

Susitaika joutui muuttamaan punatiilisestä tehdasrakennuksesta Kymistä Jylpyn teollisuusalueelle! Näin ollen aukioloaikoja ei ole, vaan toiminta on enemmänkin "etukäteen sovittaessa"-pohjaista. Susitaika muutti samoihin tiloihin omistaja-Lauran vanhempien yrityksen (RoboMec Oy) kanssa. 

 

Kuka tämän kaiken tekee?

Toiminimi Susitaikassa kantavana voimana toimii metsänkeiju Laura Lipponen, eli MINÄ. Olen koulutukseltani tradenomi ja käsitöissä lähinnä itseoppinut. Kirjontajuttuihin minut sysäsi äitini ostamalla minulle ensimmäiseksi omaksi ompelukoneekseni kirjovan koneen. Teen kaiken itse: hankin kankaat ja teen kuviot, otan valokuvat, toimin usein mallina ja väsään sivut ja teen sisällöt. Siksi täällä joskus ei tule niin paljon tuotteita kuin tulee päivityksiä, ja toisinpäin; kaikkea ei voi tehdä yhtäaikaa! Tuotteet valmistetaan siis suomessa suurella rakkaudella.

Yrityksen Y-tunnus on 2341899-5, ja minut tavoittaa helpoiten sähköpostitse (laura@susitaika.com) tai laittamalla Facebookissa viestiä. Mikäli viestiisi ei vastata samana päivänä, voi olla ettei FB ole antanut ilmoitusta tai roskapostihaavi on kaapannut viestisi. Laita tällöin uutta viestiä!